Ons Team

Dylan

Maak kennis met onze inspirerende trainer Dylan!

Met meer dan 10 jaar aan fitnesservaring staat Dylan klaar om samen met jou je doelen te behalen. Hij heeft een indrukwekkend traject achter de rug, waarin hij gewerkt heeft met een divers scala aan klanten; van beginners tot gevorderden en van jong tot oud.

Of je nu wil afvallen, spieren wil opbouwen, functioneel wil trainen of je fitter wilt voelen: Dylan heeft de kennis en vaardigheden om jouw te helpen bij jouw doelen, door een persoonlijke trainingsprogramma op maat te maken. Hij begrijpt dat iedere klant unieke behoeften en doelen heeft en hij is er om je te begeleiden op jouw unieke fitnessreis.

Dennis

Maak kennis met Dennis: een gepassioneerde trainer en voormalig militair, met jarenlange ervaring als (kracht)sporter. Naar de trainingssessies brengt hij niet alleen veel kennis, maar ook motiverende energie.

Bij Dennis kun je terecht voor alle soorten trainingen. Hij weet als geen ander hoe je werkt aan spieropbouw, conditie en kracht en traint zowel beginnende- als doorgewinterde sporters.

Met een achtergrond in bodybuilding en zijn ervaring uit het leger, vormt hij niet alleen spieren, maar ook karakter. Geen zorgen: tijdens zijn trainingen word je niet gedrild, maar wel uitgedaagd om jouw grenzen te verleggen.

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en wil jij je krachtig en fit voelen? Dan gaat Dennis graag met jou op missie!

Private gym

Fitlounge is een privé gym, waar altijd op afspraak getraind wordt. Je krijgt tijdens je trainingssessie, hierdoor dan ook de volledige aandacht die jij nodig hebt. 

Wij zijn er trots op om onze klanten te kunnen voorzien van trainingsmaterialen van Eleiko. De apparaten zijn voorzien van de meest moderne technieken en van uitzonderlijke kwaliteit. In onze state-of-the-art gym train jij daarom veilig; door de nieuwste technologie zijn de apparaten betrouwbaar en duurzaam.

Holistische benadering

Lichaam en geest zijn sterk met elkaar verbonden. Het is daarom niet alleen belangrijk om aandacht te besteden aan onze fysieke-, maar ook onze mentale gezondheid.

Fitlounge is een plek waar je kunt trainen, maar ook een omgeving waar je tot rust kunt komen. En dit laatste is in de drukke wereld waarin we leven essentieel.

Naast onze rustige studio en lounge waar je kunt ontspannen, bieden wij verschillende diensten die bijdragen aan jouw geestelijke gezondheid. Onze ijsbad- en breathwork sessies zijn hier onderdeel van. Zij helpen je om de balans tussen lichaam en geest te herstellen.