Elevate your strenght,
empower your mind

Onze diensten

Onze diensten

Naast onze fitnessprogramma’s bieden we ook een scala aan diensten en voorzieningen ter ondersteuning van de fysieke en mentale gezondheid. Onze hersteldiensten, zoals ijsbaden en foamrollen, helpen onze klanten sneller te herstellen en verminderen het risico op blessures. Daarnaast bieden we voedingsadvies, mindfulness meditatielessen en andere middelen om het mentale en emotionele welzijn te ondersteunen.

Personal training

Onze één-op-één personal trainingssessies zijn ontworpen om u de individuele aandacht en begeleiding te geven die u nodig heeft om op koers te blijven en meetbare vooruitgang te boeken. Onze trainers werken samen met u om een op maat gemaakt trainingsplan te ontwikkelen dat rekening houdt met uw huidige fitnessniveau, levensstijl en doelstellingen. We hechten ook veel waarde aan het leveren van het hoogste niveau van service en zorg aan onze klanten. Onze trainers zijn niet alleen deskundig en ervaren, maar ook vriendelijk, behulpzaam en toegewijd om u te helpen slagen. We motiveren en dagen u uit om uw grenzen te verleggen, maar zorgen er ook voor dat u veilig en effectief traint.

V.a. € 99,-

Ijsbaden

Bij ijsbaden, ook wel bekend als onderdompeling in koud water, dompel je je lichaam korte tijd onder in ijskoud water. Hoewel het misschien intimiderend klinkt, zijn ijsbaden een populair herstelmiddel onder atleten, fitnessfanaten en gezondheidsbewuste personen.

De voordelen van ijsbaden zijn talrijk. Eerst en vooral helpen ze ontstekingen en pijn in de spieren te verminderen, wat de hersteltijd kan versnellen en het risico op blessures kan verminderen. Een onderdompeling in koud water bevordert ook de bloedsomloop, wat de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren kan verbeteren en hun herstel kan bevorderen.

Naast de fysieke voordelen kunnen ijsbaden ook de geestelijke gezondheid ten goede komen. Het is bekend dat het stress vermindert, de stemming verbetert en de mentale helderheid verhoogt. Het is ook aangetoond dat onderdompeling in koud water het parasympatische zenuwstelsel activeert, wat ontspanning kan bevorderen en de slaapkwaliteit kan verbeteren.

In onze studio bieden we ijsbadsessies aan als onderdeel van onze hersteldiensten. Ons ijsbad is uitgerust met temperatuurregeling, zodat u de optimale koudwateronderdompeling voor uw behoeften krijgt. Onze ervaren medewerkers begeleiden u door het proces en geven u tips en ondersteuning om een veilige en effectieve sessie te garanderen.

V.a. € 35,-

Terugbelformulier

Small group training

Wij bieden small group workouts van maximaal 4 deelnemers aan die de sociale steun en motivatie bieden die u nodig hebt om toegewijd en betrokken te blijven. Onze lessen worden geleid door ervaren trainers die u begeleiden bij uitdagende workouts die u een energiek en voldaan gevoel geven.

V.a. € 35,-

Bedrijfsfitness

FitLounge biedt een uitgebreid bedrijfsfitnessprogramma aan ontworpen voor uw werknemers om een gezondere levensstijl te leiden. Ons programma is volledig afgestemd op de unieke fitnessbehoeften van elk individu binnen uw organisatie.

We weten dat een gezond personeelsbestand een productief personeelsbestand is. Daarom bieden we op maat gemaakte bedrijfsfitnessprogramma’s die aansluiten bij de specifieke behoeften van uw bedrijf. Ons programma is ontworpen om de fysieke en mentale gezondheid van uw werknemers te verbeteren, het ziekteverzuim te verminderen en de werksfeer te bevorderen.

V.a. € X,-

Vraag vandaag nog een proefles aan!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Schiedamsedijk 70A, 3011EK, Rotterdam

+31 61 83 01 49 9

Info@fitlounge.nl